Afmeld mig, mange tak !

Jeg er klar til at registrere dine valg i vores ende, men for at afmelde alle fremtidige gebyrer, e-mails mv., skal du indtaste din e-mailadresse og gennemføre undersøgelsen nedenfor, så vi kan bekræfte dine oplysninger.

Når du har klikket på knappen "Send", skal du bekræfte din handling ved at klikke på linket i den bekræftelses- e-mail, der sendes til dig, eller modtage en bekræftelse fra vores kundeservice.

(Hvis du ikke modtager e-mailen med afmeld-linket, så tjek venligst din spam-mappe og/eller tjek artiklen "Jeg modtager ikke e-mails" for yderligere hjælp ).

Med venlig hilsen

Marcus Mathiesen, kundesupport

Ved at opsige dit medlemskab går du glip af følgende:
  • Eksklusive funktioner, spil, produktrabatter og mere
  • Ugentlige konkurrencer med præmier
  • Forbedret kundeservice (24/7)
Hvorfor opsiger du dit medlemskab?
Fortæl os, hvad der ville gøre et medlemskab mere interessant for dig? (Kundeservice modtager IKKE denne besked):