Nyhedsbreve

Shopsi.dk sender ugentlige e-mails med besked om trends, tidsbegrænsede kampagner, nye produktlanceringer og eksklusive begivenhedsinvitationer.

Abonnér
Log ind for at abonnere og begynde at modtage e-mails:
Shopsi.dk/profile

Fravælg
I hver e-mail har du mulighed for at ændre din e-mail-frekvens. Klik på "Afmeld" i bunden af ​​enhver Shopsi.dk -e-mail.

Abonnerer, men modtager ikke e-mails?
Tilføj @Shopsi.dk til din "Kontakter" eller "Adressebog". Hvis du tilføjer os til din liste over sikre afsendere, kan vores e-mails ankomme sikkert i din indbakke, uden at de placeres i din junk- eller spam-mappe. Hvert program har forskellige trin for at gøre det, så vær opmærksom og opsæt derefter.