Hvad er fordelene ved et VIP medlemskab?

Shopsi.dk tilbyder fire forskellige medlemsmuligheder; et gratis Basic-medlemskab (Basic Shopper) og tre opgraderede medlemskaber (bronze, sølv, guld).
Basic-medlemskabet er designet til at give brugerne mulighed for at se, om de kan lide webstedet, er begrænset til prispræmier og produkter, men giver stadig mulighed for at købe og teste grundlæggende funktioner.

Vores medlemskaber giver en bedre adgang til webstedets funktioner, som inkluderer: Shopsi.dk/upgrade